9 / 10 - Bekijk reviews


Craft
Odlo
Powerslide
Rollerblade
Roces
Nijdam
Tempish
> Bekijk alle merken

 

Thermokleding van Craft en Odlo

De juiste onderkleding is erg belangrijk tijdens het sporten. De keuze voor de onderkleding is afhankelijk van enerzijds de temperatuur en anderzijds de intensiteit (inspanning) van de activiteit waarvoor je de onderkleding draagt. Op Sportbeer.nl hebben wij de onderkleding onderverdeeld in;

 

Odlo thermokleding

Ook met warmere temperaturen is het dragen van een goede basislaag erg belangrijk. Kunt u zich nog herinneren hoe het was om in een katoenen shirt te sporten? Het shirt was nat en daardoor alleen maar een last. Het gevolg is koude rillingen doordat het zweet geen kant op kon.

Hoe wordt het zweet snel van het lichaam afgevoerd als het warm is en hoe blijf het lekker op temperatuur als het wat frisser is? Door thermo-ondergoed en thermokleding te dragen. Goed ondergoed is belangrijk wanneer u gaat sporten! Het voert transpiratievocht snel af waardoor uw lichaam droog en comfortabel blijft. Daarnaast blijft uw lichaam op de juiste temperatuur door de thermokleding die u er overheen draagt.

De 2 functies van thermokleding:

  •  het lichaam droog houden
  •  een goede temperatuur waarborgen.

Thermokleding is speciaal ontworpen om transpiratie vocht naar een volgende laag af te voeren waardoor de huid droog en warm blijft.

Heeft u vragen over welk product voor u geschikt is? Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice, wij staan u graag te woord bij al uw vragen.

SportbeerSportbeer