9 / 10 - Bekijk reviews


Street Surfing
AQUAPARX
Nijdam
Tempish
Avento
Game On Sport
SportX
Happy Hop
Little Tikes
Salta
> Bekijk alle merken

Onder de categorie Sport en Spel hebben wij een wijde reeks aan artikelen toegevoegd die gaan van pennyboards tot trampolines. Alle artikelen komen van erkende merken en kenmerken zich door een goed kwaliteit en dito prijs.

Wij hebben skateboards van alle bekende merken en in verschillende prijsklassen, formaten en materialen. Zo hebben wij klassieke houten boards maar ook een hele reeks kunststof boards. De merken die wij voeren zijn onder andere; Choke, Kryptonics, Roces en Tony Hawk.

Longboards mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een leuk assortiment boards samengesteld die variëren in kleur, model en materiaal. Zo hebben wij onder meer Fishtail, Drop Through en Pintail modellen van topmerken zoals; Ram, Streetsurfing en Volten.

Tussen ons grote aanbod steppen zit altijd wel eentje die aan al jouw eisen voldoet. Zo hebben wij steppen voor alle leeftijden. Van steps met drie wielen voor de allerkleinsten tot stuntsteps waarmee je de baas bent in het skatepark. Dit zie je ook terug in ons aanbod aan merken die allen garant staan voor kwaliteit en plezier.

Daarnaast hebben wij nog veel meer artikelen in onder andere de categorieën Rolschaatsen, Waveboards, Speeltoestellen, Zwemmen en Trampolines

      

SportbeerSportbeer