9 / 10 - Bekijk reviews


New Looxs
AQUAPARX
Ortlieb
XLC
Abbey Camp
SIGG
> Bekijk alle merken

In het Outdoor assortiment van Sportbeer.nl zijn artikelen te vinden voor het kamperen, wandelen, watersport en wintersport. In elke categorie zijn artikelen terug te vinden van bekende merken die staan voor een goede kwaliteit. Denk hierbij aan Nodrica, Sigg, X-socks en Ortlieb.

Zo zijn er onder Kamperen allerlei benodigdheden te vinden voor een geslaagde kampeertrip. Zo hebben wij meubels zoals stoelen en stretchers om lekker in tot rust te komen. Ook zijn er tenten te vinden en de daarbij behorende luchtbedden en slaapzakken.

Als je gaat wandelen is goed materiaal erg belangrijk. Als je een lange wandeling gaat maken dan wil je natuurlijk ook wat meenemen en daarom is een goede rugtas altijd een pre. Een stevige tas van goede kwaliteit die tegen de elementen is bestand. Daarnaast hebben wij een hele reeks aan handige bagagezakken waarin jij al je spullen schoon en droog kunt vervoeren. En natuurlijk niet vergeten om eten en drinken mee te nemen onderweg. Hiervoor hebben wij drinkflessen en boxen in ons assortiment.

Tijdens een warme dag is er natuurlijk niks lekkerder dan op of in het water verblijven. Onder de categorie watersport hebben wij allerlei artikelen toegevoegd om die zorgen voor een hoop waterpret. Zo vind jij er onder andere opblaasboten, bodyboards en funtubes.

Ook voor de wintersport hebben wij een assortiment samengesteld met onder andere ski’s, skischoenen van Nordica en allerlei artikelen om je handen en voeten warm te houden in de kou. Een ideale toevoeging aan de outfit van iedere wintersporter.

 

 

 

 

SportbeerSportbeer