9 / 10 - Bekijk reviews


Fila skates

Fila skates zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen waarmee je lang vooruit kunt. Fila heeft verschillende type en varianten skates die verstelbaar zijn en meegroeien met de voeten. De skates van Fila zijn voorzien van een aluminium of een composiet skeeler frame, door het gebruik van aluminium en composiet materialen hebben de skates een langere levensduur.  Fila gebruikt verschillende afmetingen wielen, voor de kleinste maten worden kleinere wielen gebruikt. 

 

De topper van de Fila skates zijn de Fila Wizy Alu die zowel een jongens- als een meisjesvariant heeft. Deze skeelers zijn ideaal voor kinderen en kunnen op verschillende type wegdek worden gebruikt, het aluminium frame maakt de skates sterk en stabiel.

 

Fila maakt bij de verstelbare skates gebruik van het C.B.S systeem (Constant Balance System), dit is een gepatenteerde techniek waarmee de skates kunnen worden versteld van maat. Achter op de skates van Fila zit een draai mechanisme waardoor je ook halve maten kan maken in plaats van hele maten. Met deze techniek kun je de skates zeer nauwkeurig op maat stellen, zodat de steun en comfort in de schoen hoog blijft. 

 

 

Fila schaatsen

Fila schaatsen staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn gemaakt voor de recreatieve schaatsers die af en toe even lekker willen schaatsen. Fila schaatsen zijn voorzien van harde ijzers waardoor de schaatsen makkelijker glijden en langer scherp blijven. Fila schaatsen zijn al jarenlang populair bij recreatieve schaatsers. Het gemak en de comfort zorgt ervoor dat het product bij veel recreanten erg populair is.

 

Doordat de Fila wizy schaatsen verstelbaar zijn kunt u langer met de schaatsen doen met groeiende kindervoeten. Fila onderscheidt zicht ten opzichte van alle andere verstelbare schaatsen met het verstelsysteem. Achter op de schaats zit een draaimechanische waarmee je de schaatsen erg eenvoudig kunt verstellen. Daarmee kun je niet alleen de schaatsen per maat verstellen maar ook per halve maat, want het is wel zo prettig als de schaatsen goed op de voeten aansluiten. 

 

De nieuwe kleuren van Filla zijn speciaal gemaakt voor de jongens en de meisjes. Je hebt de blauwe variant voor de jongens en de roze voor de meisjes, in de pasvorm zich echter geen verschil. Naast dat de schaatsen geschikt zijn voor kunstijsbanen kun je hiermee ook uit de voeten op natuurijs.