9 / 10 - Bekijk reviews


Fastrider

2Fastrider

Het assortiment van Fastrider bestaat niet alleen uit fietstassen en manden, het merk levert ook functionele regenkleding geschikt voor dames en heren.

 

Fastrider Fietstassen
De fietstassen van Fastrider zijn één van de bekendste tassen in Nederland voor de fiets. Het brede assortiment van Fastrider kent verschillende types. Je hebt pakaftassen die je voor een snelle boodschap zo van de fiets af kan pakken, maar ook speciale stuurtassen die geschikt zijn voor lange fietstochten waar je handige accessoires in kwijt kunt. Naast pakaftassen en stuurtassen zijn er ook enkele tassen die eenvoudig zijn te bevestigen aan de linker- of rechterkant van de bagagedrager. Enkele populaire modellen zijn de Fastrider pakaftas excludes 550 en de Fastrider fietstas dubbel

 

Fastrider regenkleding
De regenkleding van Fastrider is naast de functionaliteit ook erg duurzaam. De waterdichte materialen die verwerkt worden in deze kleding staan garant voor droge kleding. Met de Fastrider regenponcho heeft het merk één van de meest verkochte poncho's van Nederland in het assortiment.

 

Fietsmanden van Fastrider
Je hebt ze vast wel eens gezien, een fietsmand of krat voorop de fiets. Fastrider heeft een ruim assortiment aan deze fietsmanden. In verschillende formaten en groottes leverbaar. Deze trendy fietsmanden zijn eenvoudig te bevestigen aan de fiets. Het handige aan fietsmanden is, is dat je er snel even wat in kunt leggen. Vaak zijn de manden afneembaar en kun je er bijvoorbeeld boodschappen mee doen. 

 

E-bike fietstassen voor de elektrische fietsen
Fastrider heeft haar assortiment uitgebreid met E-bike fietstassen. E-bike fietstassen van Fastrider kenmerken zich door een extra breed middenstuk waardoor ze wel op de bagagedrager van een elektrische fiets passen. De E-bike fietstassen zijn gemaakt van waterdicht polyester en hebben een lange levensduur. Past jouw oude fietstas niet meer op de elektrische fiets? Neem een Fastrider E-Bike tas.