9 / 10 - Bekijk reviews

Copyright

© Copyright 2018 Sportbeer B.V.
Alle rechten voorbehouden

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Sportbeer is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Sportbeer, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Sportbeer is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q&A’s. Sportbeer is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Sportbeer weer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen;

Sportbeer B.V.
Rodeweg 28A
9404 RN Assen
T +31 (0) 85 - 401 38 53

I www.sportbeer.be
E Info@sportbeer.nl
KvK-nummer: 58111476
BTW-nummer: NL852878850B01