9 / 10 - Bekijk reviews

Sportbeer.nl Zakelijk


Sportbeer.nl biedt de mogelijkheid om zakelijke orders te plaatsen voor bedrijven, teams, clubs en verenigingen. Wij maken daarvoor graag een offerte en wij bieden de volgende mogelijkheden;

- Bedrukte kleding
- Custom kleding
- Grote aantallen (= extra korting)

Bedrukking van kleding
Bent u geïnteresseerd om uw (team)kleding te laten bedrukken? Dat is mogelijk bij Sportbeer.nl! Wij bieden (thermo)sportkleding van verschillende topmerken zoals Craft en Forte voor een scherpe prijs. In overleg met u, zal er een offerte op worden gemaakt. Daarna kan er een datum worden geprikt om de kleding te leveren. Voor meer informatie over het bedrukken van teamkleding, kunt u hier terecht.

Partijvoordeel
Het is bij Sportbeer.nl ook mogelijk producten in grote aantallen te kopen, voor bijvoorbeeld uw bedrijf of sportteam. Afhankelijk van het product en de aantallen, kunnen we u dan korting bieden. Voor meer informatie hierover verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Heeft u een mooi idee om uw team eenheid uit te laten stralen? Wilt u er professioneel uitzien en tegelijkertijd uw logo tentoonstellen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen u verder helpen.
Dit kan via de telefoon:085 - 401 38 53 of via info@sportbeer.nl