9 / 10 - Bekijk reviews

Retourneren

Binnen 30 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding retourneren, of binnen 30 dagen na ontvangst u van de herroeping op de hoogte brengen (melding) en vervolgens binnen 14 dagen na die melding retourneren binnen Nederland bij Sportbeer.nl. Graag vragen wij u te retourneren in een zo oorspronkelijk mogelijk staat, dus ongedragen en ongewassen en in de originele verpakking met alle productkaartjes. Het is alleen mogelijk hygiëneartikelen (onderkleding, sokken, schoenen etc) te retourneren binnen de 30 dagen afkoelperiode indien de verpakking nog dicht kan en de labels nog aan het product zitten. Het is niet mogelijk deze artikelen te retourneren als de verpakking kapot is of de artikelen gedragen/gewassen zijn. Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u hem wilt houden) en daardoor ontstaat schade bent u aansprakelijk. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is. Het terugsturen van uw producten is vanuit Nederland gratis op Sportbeer.nl!

U mag altijd uw product tijdens kantooruren zelf komen retourneren of omruilen bij ons aan de Rodeweg 28A te Assen.

Een artikel ruilen
Wilt u een artikel ruilen voor een andere maat of kleur kunt u dit aangeven tijdens uw retouraanvraag of op het formulier van herroepping. Wil je een geheel nieuw/ander artikel ontvangen, vragen wij je deze alvast te bestellen en wij zullen dan het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten van je vorige aankoop crediteren.

Hoe gratis retourneren (Nederland)?
Voor gratis retourneren kunt u hier inloggen of door bovenaan te klikken op "bestelgeschiedenis". Achter de orderregel kunt u uw retouraanvraag starten. U ontvangt dan per e-mail een PDF-bestand, die u kunt uitprinten (het liefst met een laserprinter) en bovenop de doos kunt plakken zodat u het pakket gratis kunt afgeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Het etiket is voorzien van een barcode en u hoeft dus niet te betalen voor de verzending! Indien u problemen heeft met het verwerken van uw retouraanvraag, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wanneer u kiest om het aankoopbedrag en eventuele verzend- en transactiekosten terug te laten storten zullen wij dit zo spoedig mogelijk afhandelen, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen.

Retourneren via het formulier voor Retour
Wilt u retourneren via het retourformulier, die u hier kunt downloaden,  dan betaalt u zelf  de retourkosten. Wanneer u kiest om het aankoopbedrag terug te laten storten zullen wij dit zo spoedig mogelijk afhandelen, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding of wanneer wij de producten hebben ontvangen of u kunt aantonen dat de producten zijn verzonden.

Retourneren zonder aanmelding
Wilt u retourneren zonder aanmelding, dan is dit ook mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst. U dient daarbij wel een verklaring mee te sturen dat het een retour betreft.

Retourneren vanuit het buitenland (Belgie, Luxemburg en Duitsland)
Indien u woonachtig bent in het buitenland en u uw bestelling wilt retourneren, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Daarna kunt u uw pakket terugsturen naar het adres dat hieronder te vinden is, wij vergoeden de retourkosten buiten Nederland helaas niet. Voor een snellere afhandeling, verzoeken we u dit retourformulier bij het pakket te voegen. Voor bestellingen die beschadigd worden geleverd in Duitsland of België, kunt u een verzoek doen voor een retournummer bij onze klantenservice om het pakket gratis retour te zenden.

De overeenkomst herroepen (De order annuleren)
Herroepping van de overeenkomst ofwel de order annuleren is altijd mogelijk bij Sportbeer.nl. Klik hier voor het Europese modelformulier voor herroeping. Wilt u afzien van uw bestelling, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@sportbeer.nl ofwel schriftelijk door ons herroepingsformulier in te vullen en sturen naar;

Sportbeer BV
Rodeweg 28A
9404 RN Assen
Wanneer wij uw herroepping hebben ontvangen ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging.

Bedenktijd
Op Sportbeer.nl heeft u 30 dagen de tijd om de overeenkomst te ontbinden. Wilt u gebruik maken van de bedenktijd dan moet u vanaf dat moment de order binnen 14 dagen terugsturen. Zo spoedig mogelijk doch binnen 14 dagen na het herroepen van uw order krijgt u het aankoopbedrag inclusief leveringskosten terug gestort dmv dezelfde betaalmethode als waar u mee heeft betaalt. Wanneer dit met een andere betaalmethode teruggeboekt wordt zijn de kosten voor Sportbeer.

Reden/vraag