9 / 10 - Bekijk reviews

Betalen

Bij Sportbeer.nl kunt u makkelijk winkelen en veilig betalen. Sportbeer.nl biedt de volgende betaalmethoden aan;

- iDeal
- Vooruitbetaling
- Creditcard (Mastercard en Visacard)
- Paypal (Creditcard, Mastercard, Visa en bankoverschrijving, Giropay)
- Bancontact/MisterCash
- Giropay
- Maestro
- ING home'Pay
- Belfius Direct Net
- Rembours

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

iDeal
iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

De iDEAL betalingen worden afgeschreven via het rekeningnummer NL30 ABNA 0524 5909 58.

Achteraf betalen (via Klarna)
Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen met de betaalmethode Klarna. Deze optie is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten. Bij het kiezen voor Klarna gaat u automatisch akkoord met hun algemene voorwaarden. De kosten voor het betalen met Klarna worden aan u doorgerekend. De kosten zijn; €1,20 en 1,95% van het totaalbedrag.  

Vooruitbetaling
U kunt, als u liever niet online betaalt, het bedrag ook per bank of Giro overmaken. Wanneer het bedrag binnen is op de rekening van Sportbeer.nl, zullen wij uw bestelling verzenden. De eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland zijn voor rekening van de klant.
Rekeningnummer (ING bank): 8343007 op naam van Sportbeer B.V. onder vermelding van het bestelnummer.
IBAN: NL26 INGB 000 8343007 (Niet gebruiken voor achteraf betaling via Klarna)
BIC: INGBNL2A

Paypal (Creditcard, Mastercard, Visa en bankoverschrijving, Giropay)
Om via paypal te kunnen betalen op sportbeer.nl dient u een Paypal rekening te hebben. Deze kunt u openen op www.paypal.com.

Bancontact/MisterCash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Voor meer informatie, kijk op: https://www.bancontact.com

Rembours
Bij betaling onder rembours (PostNL Betaalservice) betaalt u aan de deur. De kosten hiervoor bedragen € 16,95,- inclusief BTW. Deze kosten wordt Sportbeer.nl in rekening gebracht door PostNL en brengen wij 1-op1 in rekening.

Onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW